Cattery La Limpieza

Over ons

scrolldown

Over ons

Wij zijn John en Josien, samen met onze drie dochters (Babs, Suus en Sterre) wonen wij in Heerhugowaard. Met de komst van onze eerste Britse kortaar Odette (Blue) in 2014, werd de liefde voor dit ras steeds groter. Daarom hadden wij besloten om in januari 2015 nog een Brit te nemen, genaamd Mirthe (Lilac). Na een tijdje zijn we ons gaan orienteren om een cattery te beginnen voor de Brits korthaar.

De naam La Limpieza was een behoorlijk denk werk. Wij zijn liefhebbers van katten, maar daarnaast ook van het land Spanje. Wij wilde dus een naam die onze liefde voor het ras uitdrukte in het spaans. Cattery La Limpieza betekend helderheid, reinheid, zindelijkheid en zuiverheid. Dit zijn allemaal eigenschappen die de Britse Korthaar goed omschrijven.

Ons doel is om naast een mooie en lieve Britse Korthaar door te geven, vooral het ras in stand te houden. Dit proberen wij te realiseren door al onze eigen poezen ruimt te laten testen, HCM, PKD, FIV en FELV zijn daar slecht enkele voorbeelden van.